fbpx

Kleine hondjes club Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar Kleine hondjes club Alphen aan den Rijn ?

Woont u in Alphen aan den Rijn en zoekt u een betrouwbare hondenuitlaatservice? Als hondenliefhebber kom ik uw hondje ophalen in Alphen aan den Rijn om samen met een groepje anderen kleine hondjes te rijden naar een omheind gebied waar ze lekker kunnen rennen, met elkaar spelen en uiteraard hun behoefte kunnen doen.

Kleine hondjes club

Kleine hondjes club

Op woensdagochtend gaan er kleine honden mee (o.a. Shih Tzu, Jack Russel, Schipperke). Deze hondjes hoeven zich door de ‘kleine hondjes club’ geen zorgen te maken dat ze onder de voeten worden gelopen door grote honden. De ‘kleintjes’ spelen met elkaar of met een bal of stokje.

Hondenauto

Hondenauto

De honden worden opgehaald in een auto voorzien van dakventilatie en autobenches. Door gebruik te maken van autobenches heeft elke hond de ruimte om veilig vervoerd te worden, tevens maakt dat het in- en uitstappen rustiger dan wanneer ze in een gedeelde ruimte zouden zitten.

Wandelgebied

Wandelgebied

Het gebied waar ik het meeste wandel is een privéterrein in Alphen aan den Rijn met eigen oprit, omheining en een schuilschuurtje voor als het heel hard regent. Er zijn delen met bosjes, boompjes en wat hoger gras waar de honden lekker tussendoor kunnen rennen. Ook is er een zwembadje beschikbaar om af te koelen en uiteraard voldoende drinkwater.

Honden uit de regio

Honden uit de regio

Momenteel gaan er honden uit Leimuiden, Rijnsaterwoude en Alphen aan den Rijn mee. Honden uit Lisserbroek mogen zich aanmelden; zodra er voldoende aanmeldingen zijn gaan ook honden uit Lisserbroek mee.

Kennismaking

Kennismaking

Voordat uw hond met mij mee gaat kom ik kennis met u en uw hond maken. We bespreken daarbij de bijzonderheden van uw hond (denk aan o.a. sociale vaardigheden, commando’s, allergieën), het inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Uw dierenoppas. Ook maak ik graag eerst een proefwandeling voordat een hond opgenomen wordt in de roedel.

Om uw hond op te halen en terug te brengen heb ik van u een sleutel in bruikleen gekregen welke ik heb voorzien van de naam van uw hond, mijn mobiele nummer en uw eigen mobiele nummer (ICE: In Case of Emergency).

De sleutels worden in een sleutelkluis bewaard op dagen dat ik ze niet gebruik.

Contact

Contact

Telefoon

06 146 302 43

WhatsApp

06 146 302 43

E-mail

marit@uwdierenoppas.nl

Nieuwsbrief

Klik hier om je in te schrijven